Tussendeur op slot

      Reacties uitgeschakeld voor Tussendeur op slot

nieuwsfotos-2018 - eenrichting-456x456Op verzoek heeft het bestuur besloten om voortaan na 10 uur de tussendeur (binnendeur) van de entree af te sluiten, zodat er tijdens het sporten geen onbevoegden kunnen binnenkomen. De sluiting geldt alleen voor als je van buitenaf naar binnen gaat. Van binnenuit kun je namelijk altijd de sporthal uit naar buiten. Want alle deuren zijn van binnenuit altijd te openen, dus ook die tussendeur van de entree en ook de deur van de kantine.
Bovendien heeft de zaal drie nooduitgangen. Er is ook een nooduitgang aan het eind van de gang langs de kleedkamers. En de kantine heeft een nooduitgang naast de bar.
Laatkomers (die er gelukkig meestal niet zijn) kunnen aanbellen bij de voordeur. Buiten zit er rechts van de voordeur een drukknop voor de bel.

Jaarboekje 2018 – 2019

      Reacties uitgeschakeld voor Jaarboekje 2018 – 2019

Het nieuwe Jaarboekje 2019 – 2020 is uit. Het boekje is te verkrijgen tijdens de sportochtenden.

Start seizoen 2019-2020

      Reacties uitgeschakeld voor Start seizoen 2019-2020

Op maandag 2 september 2019 starten we weer met een nieuw seizoen, na twee maanden zomervakantie.

Activiteitenmiddag 2019

      Reacties uitgeschakeld voor Activiteitenmiddag 2019

Onze jaarlijkse activiteitenmiddag staat gepland op dinsdag 12 maart 2019.
Een gezellige middag voor sporters en hun partners.

Plaats: Grand café Hans & Grietje, Brink 76, 7411 BW Deventer, 0570 611 188.

Programma in het kort:

  • 13:00 uur: Start
  • Lunch: soep, kroket, broodjes met beleg, koffie, thee, melk, …
  • Puzzeltocht door het oude centrum van Deventer
  • Muziekoptreden
  • Koffie met gebak
  • 17:00 uur: Einde

Kosten: € 20,= per persoon. Overige consumpties voor eigen rekening.

Aanmelden: Tijdens de sportochtenden op 18, 20, 25 of 27 februari 2019.
Er is helaas slechts ruimte voor 80 personen. Vol = vol.

Hans en Grietje

Nieuwe folder

      Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe folder

Folder-blz2 Folder-blz1Onze nieuwe folder is klaar.

De folder die al jarenlang in omloop was, moet het veld ruimen. Want o.a. het adres klopt niet meer. Met hulp van de gemeente beschikken we nu over een fris-ogende bijdetijdse folder.

 

Jaarboekje 2018 – 2019

      Reacties uitgeschakeld voor Jaarboekje 2018 – 2019

Het nieuwe Jaarboekje 2018 – 2019 is uit. Het boekje is te verkrijgen tijdens de sportochtenden.

Naar Sporthal Schalkhaar

      Reacties uitgeschakeld voor Naar Sporthal Schalkhaar

Sporthal Schalkhaar
Het nieuwe seizoen start op maandag 10 september 2018, nu dus in een andere sporthal. Voortaan dezelfde tijden: van 10:00 – 11:30 uur op maandag èn op woensdag.

De sporthal ligt goed bereikbaar achter het Asielzoekerscentrum, namelijk aan de Garderegimentsweg 23, 7433 MA Schalkhaar. Er is voldoende parkeerruimte voor auto’s en fietsen. En stadsbus lijn 4 (Station Deventer – Schalkhaar) heeft er het eindpunt, met als keerpunt een bushalte op 240 m. afstand van de sporthal.

In de kantine zullen we onze onmisbare Annelies nu toch echt moeten missen: we gaan zèlf zorgen voor koffie en thee. Daarvoor hebben we een barcommissie nodig: enkele mensen die bij toerbeurt de bar runnen en die zorgen dat er op tijd (10:45 uur) verse koffie en heet theewater klaarstaan. Wie meldt zich aan voor de barcommissie? Je zult het eerste sportkwartiertje moeten missen, om koffie te zetten e.d. En om 11:30 uur nog even moeten nablijven om de kantine weer netjes achter te laten.

Gratis sportinstuif op dinsdag 18 september

      Reacties uitgeschakeld voor Gratis sportinstuif op dinsdag 18 september

NSW-logoWe doen mee aan de Nationale Sportweek (NSW). Dat betekent dat er een extra instuif is op dinsdagmorgen 18 september 2018, van 10:00 tot 11:30 uur. Een gewone les, zoals we gewend zijn, maar dan gratis. En toegankelijk voor iedereen die wil kennismaken met onze sportinstuif. … Lees verder

Afscheid van De Kroon

      Reacties uitgeschakeld voor Afscheid van De Kroon

We gaan Sporthal De Kroon verlaten, om te verhuizen naar Sporthal Schalkhaar.

De KroonSporthal De Kroon is onderdeel van de scholen Panta Rhei en Ambelt, waar het aantal leerlingen sterk toeneemt. Daarom is er voor ons geen plaats meer in die sporthal, na negen jaar sporten in De Kroon. Jammer, want deze hal ligt vrij centraal in Deventer.
Sporthal Schalkhaar biedt gelukkig een goed alternatief. De zaal is – op het oog – even groot. Heel belangrijk is, dat we de hele zaal kunnen gebruiken. Dat is een oude wens, die in De Kroon steeds niet gerealiseerd kon worden. In De Kroon hadden we slechts 2/3 van de zaal in gebruik, waardoor we een ledenstop voor de maandag moesten instellen.  … Lees verder

Nieuwe materialen

      Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe materialen

Dankzij een gift van de Rabobank hebben we diverse nieuwe sportmaterialen kunnen aanschaffen: rackets, shuttles, dynamic tennis-ballen, matjes, volleyballen en fitnessbanden. We zijn er direct mee aan de slag gegaan.

Vrijetijdsmarkt op 9 september 2017

      Reacties uitgeschakeld voor Vrijetijdsmarkt op 9 september 2017

Op zaterdag 9 september is er weer de jaarlijkse Vrijetijdsmarkt in de Lebuïnuskerk. Instellingen en verenigingen uit Deventer presenteren daar hun (cursus)-aanbod voor … Lees verder

Nieuwe trainster

      Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe trainster

We hebben een nieuwe trainster voor de woensdagmorgens: Caren Daggenvoorde. Caren is ook actief en bekend in de schaatswereld. Ze is trainster voor schaatsers … Lees verder